Stadhoudersstraat

DE VERHUUR IS GESTART. KIJK OP THUIS IN LIMBURG OM DIRECT TE REAGEREN. DOWNLOAD HIER DE VERHUURBROCHURE.

Op de locatie Stadhoudersstraat in Blerick bouwen we momenteel 37 sociale huurwoningen. De aannemer realiseert er eveneens 10 koopwoningen in dezelfde stijl. 

Woningtypen
We bouwen op deze locatie 9 traditionele eengezinswoningen en 28 levensloopbestendige woningen. De levensloopbestendige woningen hebben de slaapkamer en badkamer op de begane grond en zijn daardoor ook geschikt voor senioren die minder goed ter been zijn. Natuurlijk kan de slaapkamer ook als studiekamer of als verlengde van de woonkamer worden ingericht. Op de eerste verdieping kunnen nog eens één of twee slaapkamers/ werkkamers gerealiseerd worden. De eengezinswoningen hebben, met hun slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, een meer klassieke indeling.

Huurprijzen
De huurprijzen komen onder de huurtoeslaggrens van € 710,68 per maand te liggen. Huurtoeslag ontvangen is mogelijk, maar is afhankelijk van gezinssamenstelling, gezamenlijk inkomen en vermogen. Download hier de Verhuurbrochure

Verhuur
De verhuur van de woningen is gestart. De woningen worden aangeboden via Thuis in Limburg. Wilt u in aanmerking komen dan dient u zich op deze website gratis in te schrijven. Het is raadzaam om in uw eigen profiel 'tipberichten' in te schakelen. U krijgt dan via email een bericht als de woningen online komen. U dient binnen 'Mijn Pagina' via de knop 'Zoekprofiel en tipbericht' aan te geven dat u tips wilt ontvangen over vrijkomende woningen in de stadsdelen en wijken van uw keuze. 

Verkoop
(reeds verkocht)
De koopwoningen worden verkocht door makelaar Hauzer en Partners. Kijk hier voor meer informatie.

Bouwen aan Blerick 
In samenwerking met collega-corporatie Antares en de gemeente Venlo investeert Woonwenz de komende jaren fors in het stadsdeel Blerick. Onderdeel van het op te stellen Stadsdeelontwikkelingsplan Blerick is de aanpak van het gebied Blerick-Zuid. In hetzelfde gebied starten we eveneens in 2018 met de bouw van woningen op de locatie Dautzenbergstraat

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden