Dautzenbergstraat

Op de locatie Dautzenbergstraat in Blerick sloopten we enkele jaren geleden een appartementencomplex. Medio 2018 starten we hier met de bouw van 10 levensloopbestendige sociale huurwoningen en 5 eengezinswoningen (sociale huur). Aannemer Heijmans realiseert er eveneens 4 koopwoningen in dezelfde stijl. Klik hier als u interesse heeft in een van de koopwoningen.

Woningtypen
De levensloopbestendige woningen hebben de slaapkamer en badkamer op de begane grond en zijn daardoor ook geschikt voor senioren die minder goed ter been zijn. Natuurlijk kan de slaapkamer ook als studiekamer of als verlengde van de woonkamer worden ingericht. Op de eerste verdieping kunnen nog eens één of twee slaapkamers/ werkkamers gerealiseerd worden. De eengezinswoningen hebben, met hun slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, een meer klassieke indeling.

Huurprijzen
De huurprijzen van de te bouwen woningen komen onder de huurtoeslaggrens van € 710,68 per maand te liggen. Huurtoeslag ontvangen is mogelijk, maar is afhankelijk van gezinssamenstelling, gezamenlijk inkomen en vermogen.

Verhuur
De verhuur van de woningen start naar verwachting ook medio 2018. De woningen worden aangeboden via Thuis in Limburg. Wilt u in aanmerking komen dan dient u zich op deze website gratis in te schrijven. Het is raadzaam om in uw eigen profiel 'tipberichten' in te schakelen. U krijgt dan via email een bericht als de woningen online komen. U dient binnen 'Mijn Pagina' via de knop 'Zoekprofiel en tipbericht' aan te geven dat u tips wilt ontvangen over vrijkomende woningen in de stadsdelen en wijken van uw keuze. 

Download hier de Verhuurbrochure Dautzenbergstraat

Planning
Momenteel lopen de bouwvoorbereidingen. Vóór de zomer van 2018 start de daadwerkelijke bouw. Direct daarna begint Woonwenz met de bouw van 46 woningen aan de overzijde van de straat, locatie Stadhoudersstraat

Bouwen aan Blerick
In samenwerking met collega-corporatie Antares en de gemeente Venlo investeert Woonwenz de komende jaren fors in het stadsdeel Blerick. Onderdeel van het op te stellen Stadsdeelontwikkelingsplan Blerick is de aanpak van het gebied Blerick-Zuid. In hetzelfde gebied zijn recent de flats aan de Stadhoudersstraat gesloopt. Ook hier komen grondgebonden woningen voor terug. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden