Dautzenbergstraat

Op de locatie Dautzenbergstraat in Blerick sloopten we enkele jaren geleden een appartementencomplex. Medio 2018 zijn we gestart met de bouw van 10 levensloopbestendige sociale huurwoningen en 5 eengezinswoningen (sociale huur). Aannemer Heijmans realiseert er eveneens 4 koopwoningen in dezelfde stijl. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd en verkocht.

Woningtypen
De levensloopbestendige woningen hebben de slaapkamer en badkamer op de begane grond en zijn daardoor ook geschikt voor senioren die minder goed ter been zijn. Natuurlijk kan de slaapkamer ook als studiekamer of als verlengde van de woonkamer worden ingericht. Op de eerste verdieping kunnen nog eens één of twee slaapkamers/ werkkamers gerealiseerd worden. De eengezinswoningen hebben, met hun slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, een meer klassieke indeling.

Huurprijzen
De huurprijzen van de te bouwen woningen liggen onder de huurtoeslaggrens van € 710,68 per maand. Huurtoeslag ontvangen is mogelijk, maar is afhankelijk van gezinssamenstelling, gezamenlijk inkomen en vermogen.

Download hier de Verhuurbrochure Dautzenbergstraat

Planning
Naar verwachting worden de woningen eind dit jaar opgeleverd. Enkele maanden later worden ook de woningen aan de overzijde van de straat opgeleverd (locatie Stadhoudersstraat.)  

Bouwen aan Blerick
In samenwerking met collega-corporatie Antares en de gemeente Venlo investeert Woonwenz de komende jaren fors in het stadsdeel Blerick. Onderdeel van het op te stellen Stadsdeelontwikkelingsplan Blerick is de aanpak van het gebied Blerick-Zuid. In hetzelfde gebied zijn recent de flats aan de Stadhoudersstraat gesloopt. Ook hier komen grondgebonden woningen voor terug. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden