Gas, water en elektra

Energielasten
Naast de maandelijkse huurlasten, betaalt u ook iedere maand een bedrag voor gas, water en elektra. Wij proberen uw energielasten zo laag mogelijk te houden door voortdurend te investeren in energiebesparende maatregelen. Tot en met 2021 investeren we zo'n 25 miljoen euro in het (nog) energiezuiniger maken van onze woningen. Natuurlijk heeft u zelf ook grote invloed op uw eigen energielasten. In samenwerking met energieleverancier WoonEnergie bezoeken we de komende jaren al onze huurders om hen te informeren over hoe zij zuinig met energie om kunnen gaan.  

Energielabel
In uw klantportaal Mijn Woonwenz onder het menu 'Mijn Contracten' kunt u het energielabel van uw woning inzien. Dit energielabel kunt u controleren op de website van de Rijksdienst Door het invoeren van uw postcode en huisnummer (alles aan elkaar) kunt u inzien of uw label mogelijk in de tussentijd is aangepast. Op Mijn Woonwenz zal het nieuwe energielabel na verhuizing worden aangepast.  

Centrale verwarming
Woonwenz onderscheidt twee verwarmingssystemen. De individuele en de collectieve centrale verwarming. Uiteraard zorgen wij voor het onderhoud aan de installaties. Er zijn echter wel wat zaken waar u zelf op kunt letten. Zo kunt u uw eigen radiatoren, als u dat wilt, eenvoudig zelf bijvullen of ontluchten. In onze brochure over de centrale verwarming, die u hiernaast kunt downloaden, leest u meer over de verwarming. Hierin vindt u ook informatie over onze WKO-installaties.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden